ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ημερομηνία
Ώρα
Πρόγραμμα
Άτομα

Σώμα - Μηχανήματα

 • Θαλασσοθεραπεία

  Η Θαλασσοθεραπεία βρίσκεται σήμερα σε υψηλή θέση ως στοιχειοθετημένο και αποδεδειγμένο πλέον μέσο αντιμετώπισης του stress των προβλημάτων του κυκλοφορικού, του υπερβολικού πάχους, της κυτταρίτιδας και των αρνητικών επιδράσεων που έχει ένα, όλο και περισσότερο, επιβαρημένο φυσικό και τεχνικό περιβάλλον στον άνθρωπο. Αυτές οι ευεργετικές επιδράσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό και την ψυχή, συντελούνται σήμερα κατά κανόνα με την παροχή θεραπειών ζεστού θαλασσινού νερού σε θερμοκρασία σώματος. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απορρόφηση των μεταλλικών στοιχείων, των ιχνοστοιχείων και των βιταμινών από τον ανθρώπινο οργανισμό.

  Τα βασικότερα στοιχεία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι:
  Αμμωνία, κάλλιο, ασβέστιο, λίθιο, μαγνήσιο, βρώμιο, χλώριο, ιώδιο, υδροφωσφορικά άλατα, υδρογονάνθρακες, θεϊκά άλατα, φθοριούχα άλατα, νάτριο, σίδηρος, στρόντιο (σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Fresenius το 1988 που αφορούν το θαλασσινό νερό ).

 • Ατομική Υδροθεραπεία

  Η μπανιοθεραπεία είναι θεραπεία υγείας. Η πλούσια περιεκτικότητα της σε ιχνοστοιχεία, επιμεταλλοποιεί το σώμα και δίνει άμεση αναζωογόνηση και οξυγόνο. Ιδανική θεραπεία για άτομα με stress

 • Υδροθεραπεία τόνωσης

  Η μπανιοθεραπεία είναι θεραπεία υγείας. Η πλούσια περιεκτικότητα της σε ιχνοστοιχεία, επιμεταλλοποιεί το σώμα και δίνει άμεση αναζωογόνηση και οξυγόνο. Ιδανική θεραπεία για άτομα με stress

 • Μαγνητικά πεδία

  Η μαγνητοθεραπεία είναι θερμότητα εν τα βάθη και επιδρά στους ιστούς και στην κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων, εφόσον δεν είναι υγιή. Καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες και τις κάνει ουδέτερες . Επιδρά θετικά στο ισοζύγιο καλίου - νατρίου των κυττάρων . Έχει άμεσο αποτέλεσμα στην κυτταρίτιδα, αδυνάτισμα, σύσφιξη. Αυξάνει επίσης την οστική μάζα των οστών.

 • Πρεσσοθεραπεία

  Θεραπεία που επικεντρώνεται στα σημεία του σώματος που χρειάζεται και είναι ιδανικό για λεμφική παροχέτευση, αδυνάτισμα, καταπολέμηση κυτταρίτιδας.

 • Slim up

  Συνδυάζει τα αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας, δηλαδή χρησιμοποιούμε ηλεκτρικά ρεύματα για να επιτευχθεί η διέγερση των ιστών και των μυών, ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο (τοπικό αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, αποτοξίνωση) χρησιμοποιώντας ρεύματα με διαφορετικό μήκος έντασης και συχνότητα) . Με την θερμότητα που παράγεται από την υπέρυθρη ακτινοβολία μέσω λαμπτήρων. Οι υπέρυθρες ακτίνες έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα και να αυξήσουν περισσότερο τον μεταβολισμό. Έχει υπολογιστεί ότι για κάθε ένα βαθμό Κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος μας, αυξάνεται κατά 14% ο βασικός μεταβολισμός. Είναι σωστό να έχει προηγηθεί γυμναστική ή θαλασσοθεραπεία, ή λασποθεραπεία ή μασάζ.

 • Υδροθεραπεία αδυνατίσματος

  Ιδανική θεραπεία για τα άτομα που παρουσιάζουν ολικό πάχος ή/και κυτταρίτιδα και δρα κυρίως επί των αντιαισθητικών συσσωρεύσεων που καταστρέφουν την σιλουέτα . Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του θαλάσσιου νερού σε θερμοκρασία 30° - 40° με τις μηχανικές πιέσεις του υδρομασάζ και με τις απισχναντικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

 • Turbojet

  Επιτυγχάνεται αύξηση της θερμοκρασίας σώματος τεχνικά. Έχει διαπιστωθεί ότι η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος κατά 1 βαθμό Κελσίου, αυξάνει τον μεταβολισμό 15% περίπου. Αντίστοιχα με αύξηση της θερμοκρασίας κατά 3 βαθμούς Κελσίου, ο μεταβολισμός επιταχύνεται 45% περίπου. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοπικό και ολικό αδυνάτισμα.

 • Ultraton

  Xρησιμοποιούμε ηλεκτρικά ρεύματα για να γίνει η διέγερση των ιστών και των μυών. Το αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας είναι η λιποδιάλυση και η σύσφιξη.

Επιλέξτε Πρόγραμμα

ΑδυνάτισμαΑισθητική ΠροσώπουΑρμονία / ΜασάζΓυμναστήριοPersonal TrainingΜόνιμη ΑποτρίχωσηΑποτρίχωση