ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Ημερομηνία
Ώρα
Πρόγραμμα
Άτομα

Βασιλικό Χαμάμ

Χαμαμ

Ζήστε μια εμπειρία... βασιλική!

 

 

Μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, μία έντονη προπόνηση ή ένα δυνατό μασάζ, απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων˙ στον κόσμο του thalasso!

Ξεκινήστε το φανταστικό σας ταξίδι στην πισίνα θαλασσοθεραπείας και αισθανθείτε το ζεστό θαλασσινό νερό να αγγίζει κάθε μέρος του σώματός σας ξεχωριστά, στα 14 σημεία υδρομασάζ.

Το Βασιλικό Χαμάμ "King Steam Room" είναι ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού σας. Καθήστε αναπαυτικά στο θρόνο σας, απλώστε τη θαλάσσια λάσπη στο σώμα σας και νιώστε το απελευθερωμένο από τοξίνες και νεκρά κύτταρα, πιο χαλαρό και ανάλαφρο.

Ξεπλυθείτε από μία θαλάσσια βροχή και αισθανθείτε το σώμα σας να χαλαρώνει, τη ροή του αίματος να διεγείρεται, τους πόρους του δέρματος να ανοίγουν. Θα αισθανθείτε το δέρμα σας απαλότερο, πιο λείο και υγιές και τη διάθεσή σας ανεβασμένη.

Στη συνέχεια απολαύστε ένα τονωτικό ρόφημα από επιλεγμένες γεύσεις τσαγιού, πριν χαλαρώσετε στην αίθουσα θαλάσσιου ιονισμού, αισθανόμενοι μία θαλάσσια αύρα να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο και το σώμα σας.

Τα επόμενα 15 λεπτά επισκεφθείτε τις αίθουσες του "Caldarium" και του "Frigidarium" και νιώστε τη διαφορά της θερμοκρασίας να σας προσδίδει μία αίσθηση αναζωογόνησης και τόνωσης.

Ολοκληρώστε το μαγικό κύκλο της απόλαυσης, κολυμπώντας στη θερμαινόμενη πισίνα Relax ή καθισμένοι αναπαυτικά σε κάποιο από τα υδρομασάζ...

Μοιάζει με παραμυθένια ιστορία αλλά ανήκει στη δική σας ξεχωριστή πραγματικότητα!

Κάντε λοιπόν την επιλογή των βασιλιάδων!

Το thalasso είναι σίγουρα ο χώρος όπου θέλετε να είστε!